Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ψηφισμα συμπαραστασης απο την ΟΣΝΙΕ

              ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ  ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ
          ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 27 ΤΚ104 33 ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ.: 210.8224463 ΦΑΞ: 210.8233002
                                                   e-mail: osnie@otenet.gr
                                                                                                         Αθήνα, 4 Ιουλίου 2017

                                     ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η ΟΣΝΙΕ καταγγέλλει την απόλυση της εργαζόμενης συναδέλφου Ε.Π., στις 21/3/2017, από το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Ιωαννίνων.

Η απόλυση της Ε.Π. είναι προφανές, βάσει των γεγονότων, ότι στήθηκε από το Διαγνωστικό κέντρο με πρόσχημα την δήθεν «πλημμελή άσκηση καθηκόντων της!». Έτσι ερμήνευσε η Εργοδοσία της την ολιγοήμερη Αναρρωτική Άδεια, που πήρε η εργαζόμενη για λόγους υγείας και αφού αρνήθηκε να την … «χρεωθεί», ως κανονική άδεια, όπως της είχε ζητήσει ο Εργοδότης.

 Σημειώνουμε, ότι η Εργοδοσία του συγκεκριμένου Διαγνωστικού Κέντρου, στο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Ιωαννίνων, εξαναγκάζει καθημερινά πολλούς εργαζομένους της, σε υπέρβαση του κανονικού τους εργάσιμου ωραρίου, σε συνθήκες έντονης εντατικοποίησης που έχει μετατρέψει βάρβαρα την καθημερινότητά τους.

 Η συνάδελφός μας, Ε.Π., είναι μία αξιόλογη αγωνίστρια στον εργασιακό μας χώρο, με αξιοπρέπεια και αξίες στην ζωή της.

Ο Εργοδότης με την πράξη του αυτή, επιχειρεί να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους υπόλοιπους εργαζόμενους του Διαγνωστικού Κέντρου: «Καθίστε καλά!!, γιατί εάν κάνω αυτά στην συγκεκριμένη εργαζόμενη, φανταστείτε τί μπορώ να κάνω σε όλους εσάς!!».

 Η ΟΣΝΙΕ συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα της συναδέλφου, εκφράζει την αλληλεγγύη της, ζητά άμεσα να ακυρωθεί η απόλυση της συναδέλφου, ως άδικη και καταχρηστική, για να επιστρέψει στην εργασία της και να της καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα.


                                                                       Για την ΟΣΝΙΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κινητοποιήσεις εβδομάδας 25-30 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (Φώτου Τζαβέλλα 6) -ΤΕΤΑΡΤΗ 27/9 στις 11.00πμ  –   -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/9 στις 6:30μμ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ e – mail :   epitropiall0@gmail.com

PARTY για τα δικαστικά έξοδα της απολυμένης συναδέλφου στο Ιπποκράτειο Ιωαννίνων

Κινητοποιήσεις εβδομάδας 18-24 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (Φώτου Τζαβέλλα 6) -ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9 στις 11.00πμ  –   -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/9 στις 6:30μμ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ e – mail :   epitropiall0@gmail.com